Direktlänk till inlägg 22 mars 2012

Kom igen! Vad är vitsen?

Av annaskrubbe - 22 mars 2012 09:04

Sitter å ugglar framför Tv;n, tanken va att jag skulle se nyhetsmorgon men på vägen dit råkade jag fastna vid ett program om plastik kirugi.


Den första vi fick träffa var en kvinna av modell; mogen.


Jag försökte gissa vad det var hon ville fixa under intervjuvn, då jag själv skulle vara otroligt nöjd om jag såg ut som henne vid den åldern!


De enda jag kunde komma på var att det var något som inte syntes i bild så jag gissade att hon var missnöjd med sin mage!


Svaret var helt fel, hon tyckte nämligen att hon hade en hemsk hals som gjorde henne gammal och oatraktiv?!!


Nästa missnöjda kvinna var en 21 årig porrskådis som hade så fula bröst att hon nästan blivit av med jobbet?!

Innan sin första operation var hon ganska nöjd med boobisarna men hon ville göra dom större, nu var dom stora men fula?!


I mitt liv, här i min lilla stad är jag den enda jag känner som är nöjd med mina bröst!

Eller nöjd och nöjd, jag är inte missnöjd i vart fall och jag ser dom mer som en vanlig kroppsdel än som något som jag tänker låta mitt liv kretsa runt!

ALLA mina närmaste vänner har fixat tuttarna och ett par har inte haft råd än, men det har största prio när pengarna väl rullat in.


Mina vänner har lagt ner mellan 35 och 45 tusen kronor  på sina bröst!!


Hade jag haft 45 tusen över en månad så hade jag antagligen tagit med mina barn på en resa där dom fått bestämma ALLT!


Jag tycker ärligt talat att det är riktigt skruvat!


Är man inte helt nöjd, eller tycker det skulle vara fint med ett piffigt dekolletage någon gång så finns det ju faktiskt behå:ar för alla tillfällen som dessutom får boobisarna att se helt naturliga och fina ut!

Jag personligen tycker modellen mindre är så mycket finare!.

Stora "behag" på en nätt kropp blir bara groteskt och ganska oattraktivt enligt mej.


Jag förstår verkligen inte hur ett självförtroende eller en god självkänsla skulle kunna sitta i brösten?

Skulle det verkligen vara på det viset kan jag inte låta bli att undra vad som mer kan sitta i brösten som vi bara inte upptäckt än?

Interligens? Musikalitet? Balanssinnet?


Jag är helt övertygad om att man borde rannsaka sej själv och ta reda på det egentliga problemet än att skylla på sina stackars bröst!

Har jag bara ett par konstgjorda bröst så löser det sej alltid?!!

Jag tror dessutom att man lever ett ganska fattigt liv om man ens kommer på tanken på att man ska skaffa sej låtsas tuttar för 40 tusen?!


Sitter någon inne på någon vettig förklaring till varför man utsätter sin kropp för detta vansinnes dåd så får ni gärna berätta för mej!


Ha en härlig dag och bränn nu inte tuttarna i solen!!

 
 
Vivi

Vivi

22 mars 2012 11:17

Jag håller med du, jag kan kanske förstå om man har absolut inga bröst alls eller om man blir HELT platt efter att ha ammat, men hur många skaffar sig en snygg liten b-kupa ? Inte många!
Det är sorgligt att behovet är så stort, kanske iaf en del av dom som har opererat sig hade blivit nöjda med sig själva om det lagt bara en tredje del av pengarna på terapi ? Lite självförtroende peppning ?
Själv har jag iof aldrig varit direkt missnöjd med mina bröst, så man kanske itne kan sätta sig in i deras situation, åh andra sidan har jag varit väldigt missnöjd me annat, men aldrig betalat 40 000 för att fixa det !
Knas!
Kram!!

http://www.missvivis.se

 
LiLo

LiLo

22 mars 2012 15:09

Jag funderar ofta över detta. Att man ens kan tänka tanken att utsätta sig för de risker en operation faktiskt innebär är en sak.
Den andra är förstås just ytligheten.
Det skrämmer mig att utseende har blivit så viktigt att man är beredd att förändra sig för att bli attraktiv.
Själv har jag ganska stora, mjuka numera lätt hängiga nassar, men jag gillar dom som dom är och har inte fått ett enda "klagomål" hittills : )

http://www.kucke-li-lo.bloggplatsen.se

 
Hanna

Hanna

23 mars 2012 21:03

Jag håller med dig! Verkligen märkligt med plastikoperation! Usch! Jag resonerar som så att det är onödigt att vara besviken på sin kropp när det är den enda kropp du har. Lika bra att ta så väl hand om den som möjligt och älska den i medgång och motgång tills döden skiljer oss åt!
Höhöh.
Kramar

http://hannastankar.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av annaskrubbe - 10 oktober 2013 11:34

Hej igen bloggen!   Upplever du att det går lite upp och ner med mitt bloggandet här? Jag upplever precis samma sak, men nu ska det som trilskats vara fixat och jag hoppas att vara helt tillbaka nu, äntligen!   Skönt för dej och skönt för m...

Av annaskrubbe - 24 september 2013 09:23

Hej hej bloggen!   Den här veckan är det no-filter-week! Direkt översatt: Inget filter veckan, dvs: den här veckan bör vi inte försköna vår vardag i sociala medier så som i bloggar, facebook, twitter, instagram mm. mm.   Folk har ju en förm...

Av annaskrubbe - 19 september 2013 10:55

Idag tänker jag dissa den grupp kvinnor som jag själv är en etablerad medlem av.   Skillnaden är att jag vågar påstå att jag är lite mer "laidback" än många andra, särskilt om vi jämnför med dom som blivit föräldrar dom senaste 5-10 åren.   A...

Av annaskrubbe - 16 september 2013 14:25

Hej och välkomna till denna veckas blogg!   Med bara drygt tre månader kvar till jul känner jag att det passar utmärkt med ett "litet" julklappstips!   Denna prudukt är en världsnyhet väl värd att kika närmare på!   Varför lägga onödig ti...

Av annaskrubbe - 11 september 2013 09:04

Hej hej bloggen och välkommen tillbaka till mej själv!   Har inte bloggat på ca tio månader men känner att saknaden varit stor då jag ser att mina läsare troget kikar in här då och då trots min långa frånvaro.   Stolt och tacksam!     Mit...

Ovido - Quiz & Flashcards