Direktlänk till inlägg 18 mars 2012

Jag medial?? Ja, det verkar inte bättre:( !!

Av annaskrubbe - 18 mars 2012 21:14

Hej igen kära vänner!

Jag förstår om ni saknat mej, men jag har inte riktigt räckt till den senaste veckan!


Som ni vet har jag ju börjat "plugga" litegrann, och även om jag "bara" läser halvtid så tar det musten ur mej.

Jag har verkligen förstått att har man rusat in i den berömda i 180 så blir man kanske aldrig helt återställd vad det gäller stressnivå och ork.

Jag har somnat med barnen vid åtta på kvällarna och för mej som är nattmänniska så känns det ganska udda, men skönt!


Nu till min rubik till det här inlägget!


Ni som följt mej en tid min kanske minns mitt inlägg i början av året då jag gick händelserna lite i förväg och helt enkelt summerade 2012 trots att bara några dagar av året gått!


Det var ju litegranna ett önsketänkande då jag utlyste 2012 till mitt bästa år ever, MEN hör här gott folk, väldigt mycket har redan börjat falla på plats!


* Jag har börjat "plugga"!

* Våren är här, varm och tidig, helt enligt min "spådom"!

* Min kära mamma har bokat sin resa till Italien!

* Och till slut, min finaste lilla solstråle ska flytta tillbaka hem då vi har fått en mycket mer harmonisk och strukturerad vardag med min "mellis" som har fått sin assistent som det funkar jättebra med och nästa vecka ska vi skola in på fritids så smått!!!


De ni, vem är det som gått å blivit medial???? Ha??!!


Problemet är bara att jag inte riktigt tror på "sånt" själv så det blir ju en viss inre konflikt i mej själv om ni fårstår hur jag menar?


Men så länge min "spådom" fortsätter att slå in så tänker jag inte lägga ner någon större kraft på att "avmedialitera" mej..

Jag är alltid öppen för nya tankebanor och jag tänker snällt följa med "tåget" så länge det tar mej dit jag vill!!


Jag vill dock passa på att tala om att det är ingen idé att ni hör av er till mej i sökandet på vigselringar och bortsprungna katter för det har jag inte en aning om, men ett hett tips är att leta efter ringen någonstans, på ett mörkt ställe, det kan vara på en gammal vind i ett ännu äldre pottskåp, längst ner i skåpet finns en påse med skruvar och spikar där KAN du finna ringen!

Katten därimot kommer att komma hem tids nog, han är nämligen i grannskapet och för sina gener vidare och har i dags läget inte en tanke på att återvända hemåt.

Om några veckor kommer han dyka upp, mager men ack så lycklig!

En kastrering är då att rekommendera!


Lycka till!


 
 
Tarja

Tarja

19 mars 2012 10:22

Vilket underbart inlägg. Men jag behöver inte hitta min vigselring, eftersom inte är gift och katten sprang bort för MÅNGA år sedan... har börjat inse att den aldrig kommer komma tillbaka. *hehe* Men jag hoppas på att din spådom om våren håller :)

http://lillamammabitchen.bloggplatsen.se

annaskrubbe

19 mars 2012 11:06

;))

 
Vivi

Vivi

19 mars 2012 14:03

Oh vad härligt ! <3
En sådan gåva kanske du kan tjäna lite extra pengar på ;) fast det vetikatten om det värt ;P
Härligt att läsa om allt positivt som händer, se nu till att inte ta ut dig för mycket på pluggandet, med det kommer ju kännas lättare när du komemr in i det mera. :)
Kram!

http://www.missvivis.se

annaskrubbe

19 mars 2012 17:22

:)

Hade jag inte varit så skeptisk och ha så hög moral så hade jag säkert kunna tjäna massor med pengar på min "gåva"!:))

Nerå, jag kämpar på i min egen takt, tänker aldrig någonsin mer utsätta mej för det som jag just lämnat bakom mej!:)

Kramen

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av annaskrubbe - 10 oktober 2013 11:34

Hej igen bloggen!   Upplever du att det går lite upp och ner med mitt bloggandet här? Jag upplever precis samma sak, men nu ska det som trilskats vara fixat och jag hoppas att vara helt tillbaka nu, äntligen!   Skönt för dej och skönt för m...

Av annaskrubbe - 24 september 2013 09:23

Hej hej bloggen!   Den här veckan är det no-filter-week! Direkt översatt: Inget filter veckan, dvs: den här veckan bör vi inte försköna vår vardag i sociala medier så som i bloggar, facebook, twitter, instagram mm. mm.   Folk har ju en förm...

Av annaskrubbe - 19 september 2013 10:55

Idag tänker jag dissa den grupp kvinnor som jag själv är en etablerad medlem av.   Skillnaden är att jag vågar påstå att jag är lite mer "laidback" än många andra, särskilt om vi jämnför med dom som blivit föräldrar dom senaste 5-10 åren.   A...

Av annaskrubbe - 16 september 2013 14:25

Hej och välkomna till denna veckas blogg!   Med bara drygt tre månader kvar till jul känner jag att det passar utmärkt med ett "litet" julklappstips!   Denna prudukt är en världsnyhet väl värd att kika närmare på!   Varför lägga onödig ti...

Av annaskrubbe - 11 september 2013 09:04

Hej hej bloggen och välkommen tillbaka till mej själv!   Har inte bloggat på ca tio månader men känner att saknaden varit stor då jag ser att mina läsare troget kikar in här då och då trots min långa frånvaro.   Stolt och tacksam!     Mit...

Ovido - Quiz & Flashcards