Alla inlägg den 1 juli 2011

Av annaskrubbe - 1 juli 2011 12:29

Första juli idag...                                                                         Efter två dagars   öser regnet ner igen här i min lilla stad!

Lika fantastisk som den svenska sommaren kan vara lika sur är den en dag som denna..


Förstår inte folk som klagar när solen väl visar sej?

Man vet ju att längst en vecka från första soldagen kommer åskan och regnet åter!

Det finns ju faktiskt skugga, sjöar, fläktar, duschar och vatten att dricka dessutom finns solhatten som är ett alldeles fantastiskt

plagg om solen skulle bli för envis!

 

Men är de så att de regnar så är de ju bara regn, då finns ingen sol att tillgå såvida man inte väljer att krypa in i ett solarium, men hur man än vrider å vänder på solariet så blir de aldrig någon sol av de i alla fall, vilket jag tycker är otroligt synd!!


Dessutom tror jag att solen har en ganska stor påverkan på våra förhållanden och familjerelationer.

Jag tänker nämligen så här, tänk alla familjer som ska semestra tillsammans med vänner och i värsta fall med svärföräldrar och andra familjemedlemmar som man aldrig hade valt även om dom så var dom sista på jorden.

Men så tänker man, jaja, jag gör de för min partner och i bästa fall kan jag och min älskling få en barnledig kväll med chans till lite vuxenmys... i BÄSTA fall!


Men, ALLT står och faller med vädret!



 

Tänk er en semester i en liten husvagn i en veckas ösregn..tillsammans med svärmor, eller med grannarna som var så fantastiskt trevliga under vintern men som helt plötsligt på bara några dagar förvandlats till familjen psyko.


De TÄR om man säger så!

På hösten efter en dålig sommar sker flest husförsäljningar, flest skillsmässor och inte minst flest mord, självmord och våra psykmottagningar och psykologer har jobb över öronen långt in på nästkommande vår..

Och allt detta i brist på sol under sommaren, så tänk till ett varv extra innan du klagar på solen nästa gång!

I höst kanske de är DU som ligger på en parkbänk med en DN över dej! 


(Innan du blir upprörd över min teori om sol och mord osv, kan jag lugna dej med att jag faktiskt inte har ett enda belägg för de uttalandet, men i min värld kan jag inte se att de skulle fungera på något annat sätt!)  




Ovido - Quiz & Flashcards